Top Touwwerk Sneek
Splitswerk, Handzeilnaaiwerk & Sierknoopwerk

Diensten


Allemanseinden

Meer foto's bekijken

Allemanseinden in allerlei formaten en modellen zijn mogelijk. Dit werk is zeer klant specifiek en in samenwerking met een scheepsbellen leverancier kunnen wij u een compleet geheel van scheepsbel met allemanseind aanbieden. Specifieke gravering in de scheepsbel is daarbij mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

Bestellen

Ambachts Markten

Meer foto's bekijken

Om het oude ambacht te kunnen uitdragen en de jeugd kennis te laten met oude technieken sta ik regelmatig op ambachtsmarkten. Meestal via Ambachten Friesland. Een mooie club van mensen die elke keer weer met passie oude ambachten laten zien. Zo ook bij mij. Soms vliegt de bevlogenheid over en kun je weer iemand gelukkig maken met een andere hobby of een kind gelukkig maken met een heel mooi ambacht waarin je eigen kennis en passie kunt verwerken. In deze tijd zeker voor de jeugd een prachtig ambacht waarin best nog wel werk is.

Bestellen

Gereedschaphoezen

Meer foto's bekijken

Goed gereedschap is het halve werk zeggen ze meestal. Daarom moet u ook goed voor uw gereedschap zorgen. Wij maken gereedschaphoezen op maat naar uw gereedschap zodat alles er perfect in past. Bij een gereedschaphoes valt het ook altijd makkelijk te zien of er een stuk gereedschap mist, omdat ieder stuk gereedschap zijn eigen plek heeft.

Bestellen

Gereedschappen

Meer foto's bekijken

Voor ambachtelijk werk is ook ambachtelijk gereedschap en materiaal nodig. Binnen de fabrikanten en leveranciers blijkt dat van het specifieke gereedschap nog maar weinig in de handel verkrijgbaar is. Daarom hebben een aantal zeilmakers dit opgepakt. Op deze manier is het mogelijk om specifieke gereedschappen bij ons te bestellen.
Meer informatie bekijken

Bestellen

Handzeilnaaiwerk

Meer foto's bekijken

Voor elk stuk naaiwerk wat met de hand kan worden gerepareerd of speciaal op verzoek moet worden gemaakt bent u voor een authentieke uitstraling op het juiste adres.

Bestellen

Knopenbordjes

Meer foto's bekijken

Als relatiegeschenk of om mooi op te hangen in de havenkantoor of watersportgebonden accommodatie bieden wij vele mogelijkheden in knopenborden. Rond, vierkant, groot en klein alles is op uw verzoek te maken.

Bestellen

Manden

Meer foto's bekijken

Is een mand een mand? Wij zijn er achter dat er vele mogelijkheden en toepassingen zijn. Vele manden die wij maken zijn voor de bescherming van iets specifieks of maken het gemakkelijker om vele zaken op te bergen of netjes in de kamer te hebben. Van haardhout, LEGO, speelgoed, kranten en tijdschriften, wasmand en oud papiermand alles is mogelijk te maken. Voor de manden gebruiken we vele uit een lopende materialen. Afhankelijk van de wensen van de klant en de beschikbare oude(stoere) en nieuwe materialen maken wij veelal manden in 2 uitvoeringen.

Bestellen

Sierknoopwerk

Meer foto's bekijken

Sleutelhangers in allerlei formaten en kleuren kunnen wij klant specifiek en eventueel in grote oplagen maken. Ook fluitkoorden en scoutingkoorden kunnen wij voor u maken.

Heel leuk is het om een workshop bij u op het bedrijf, zeilschool, groepsaccommodatie of thuis te houden voor een kleine groep kinderen of volwassen die meer willen weten over touwknoopwerk.

Bestellen

Splitswerk

Meer foto's bekijken

Gemak voor u en voor ons weer een tevreden klant. Het is toch voor u erg fijn dat uw schoottouw, vallen en afmeerlijnen van de juiste lengte zijn en voorzien zijn van een mooie lus, zeilkous of takeling? Wij weten het wel zeker en dat is dan ook mogelijk bij ons. Het inmeten van uw touwlengte, bespreken van het type en het daarna uitvoeren van uw wensen kunnen wij allemaal voor u verzorgen. Opname en uitvoering van het benodigde splitswerk op uw boot of in uw ligplaats is mogelijk.

Bestellen

Tassen

Meer foto's bekijken

Is een tas een tas? Wij zijn er achter dat er vele mogelijkheden en toepassingen zijn. Vele tassen die wij maken zijn voor de bescherming van iets specifieks of maken het gemakkelijker om materialen of dingen mee te nemen of te dragen. Van boodschappentas tot tekeningenmap alles is mogelijk te maken. Voor de tassen gebruiken we vele uit een lopende materialen. Afhankelijk van de wensen van de klant en de beschikbare oude(stoere) en nieuwe materialen maken wij veelal tassen op maat.

Bestellen

Workshops

Meer foto's bekijken

Mocht u zelf eens de naald en draad ter hand willen nemen om het te proberen of om zelf iets unieks te maken dan kunnen wij u daar bij behulpzaam zijn.
Het is mogelijk om een workshop of een korte cursus te doen. Voor het volgen hiervan is het wel van belang dat u zelf een aantal basis gereedschappen aanschaft. Deze zijn eventueel bij ons te verkrijgen.

Meer informatie bekijken

Bestellen

Zeilnaaiwerk

Meer foto's bekijken

Voor een langere levensduur en minder onderhoud van uw buitenboordmotor, helmhout, zwaarden, roeren of andere scheepsonderdelen kunnen wij bijpassende beschermhoezen maken.

Bestellen